Clicky

 
Transport Online - Nieuwe D-TEC Agro Tanktrailer geschikt voor weg en weiland

Nieuwe D-TEC Agro Tanktrailer geschikt voor weg en weiland

Nieuwe D-TEC Agro Tanktrailer geschikt voor weg en weiland
01-03-2022 17:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

KESTEREN - Trailerbouwer D-TEC lanceert een Agro Tanktrailer die zowel geschikt is voor wegtransport als voor rijden op het land. Dit sluit goed aan bij de wensen van loonwerkers en transporteurs die de mest direct willen leveren aan een uitrijvoertuig of een veldrandcontainer. "Met deze Agro Tanktrailer spelen we in op de marktvraag naar multifunctionele inzetbaarheid", aldus D-TEC directeur Gerrit van Vlastuin.

De D-TEC Agro Tanktrailer is standaard uitgerust met het D-TEC gedwongen stuursysteem. Dit stuursysteem is uitgerust met drie navolgende assen om hiermee een zo laag mogelijke bodemdruk te bereiken. Het grote voordeel van dit stuursysteem is dat de landbouwgrond veel minder wordt beschadigd en daarnaast zijn krappe boerenerven ook goed bereikbaar. Optioneel is de tanktrailer leverbaar met een losarm, inclusief afstandsbediening: een ideale oplossing voor een snelle en efficiënte manier van lossen in een veldrandcontainer. Met name bij veel korte ritten levert dit een behoorlijke tijdwinst op.

Op klantspecificatie voor Mart Munsters B.V.

De tanktrailer is leverbaar met een tankvat vanaf 29,5 kuub. Inmiddels heeft D-TEC de eerste Agro Tanktrailer geleverd aan Mart Munsters B.V. Loon- en Grondwerken. Van Vlastuin: "We hebben deze tanktrailer op klantspecificatie gebouwd met onder andere een tankvat van 36 kuub, een weegsysteem, een Börger-verdringerpomp, een containerlosarm en een watertank om te kunnen reinigen bij het laden en lossen."

Afnemer Munsters licht zijn ambities met de nieuwe trailer toe: "Deze oplegger zal worden ingezet voor het korte-afstand-werk voor de aanvoer van zelfrijders. Voorheen deden we dit werk met een 3-asser combinatie en nu dus met deze Agro Tanktrailer en de Agrotruck. Het grote voordeel ten opzichte van een normale trekker-oplegger-combinatie is, dat wij er overal mee kunnen komen. We kunnen hiermee op het perceel lossen, op onverharde (zand)wegen rijden en op de openbare weg."

Foto's

 • R. van Heur
  R. van Heur
 • R. van Heur
  R. van Heur
 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • J.Roeland
  BONDA
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden