Clicky


PostNL-bezorger zwaargewond na mishandeling in Hoogvliet Rotterdam

PostNL-bezorger zwaargewond na mishandeling in Hoogvliet Rotterdam [+foto's]
21-02-2022 14:18 | Criminaliteit | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - Maandagmiddag 21 februari rond 12.55 uur is een 42-jarige Rotterdamse pakketbezorger van PostNL zwaar toegetakeld aan de Steurweg in Hoogvliet Rotterdam. Volgens getuigen, en de politie ter plaatse, sprak een man de pakketbezorger aan over zijn pakket. De bezorger liet de man weten, dat dat niet zomaar kan en dat pakketten aan huis worden bezorgd.

Uit het niets kreeg de bezorger van de man vervolgens klappen en viel op de grond. De bezorger werd daarna met zijn hoofd tegen de grond geduwd en kreeg opnieuw flinke klappen. Het lukte de bezorger om overeind te komen, waarna hij naar zijn bestelbus liep. De bezorger kreeg toen een flinke trap van achteren tegen zijn hoofd aan, viel met zijn hoofd tegen de grond en kreeg opnieuw klappen waarna de bezorger met zijn hoofd hard op de stoeprand kwam en buitenwesten is geraakt.

Een 29-jarige verdachte uit Rotterdam, onder het bloed, werd door omstanders tegengehouden en door de politie aangehouden.

De pakketbezorger is er zeer ernstig aan toe en is samen met een trauma-arts met spoedtransport, begeleid door de politie, overgebracht naar het ziekenhuis.

Het gebied is afgezet en specialisten van de politie doen forensisch onderzoek naar het incident.