Clicky


Strictly Limited: de nieuwe Actros L Driver Extent+

Strictly Limited: de nieuwe Actros L Driver Extent+
18-02-2022 11:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

STUTTGART - De Actros L Driver Extent+ is een verdere verbetering van de Mercedes-Benz premiumtruck en zorgt, volgens de truckmaker, voor een onvergetelijke rijervaring. Het nieuwe special edition-model valt op door zijn exclusieve design en eersteklas comfort. De droom van een chauffeur, maar strikt beperkt tot 150 stuks.

De naam spreekt voor zich: daarom is de voorklep van het model voorzien van Actros-opschrift in elegant donkerchroom. Bovendien identificeert een badge de truck zichtbaar als een exclusief Driver Extent+ en limited special edition-model.

De truck is voorzien van exclusieve emblemen in matgrijs. Dit voegt kleuraccenten toe onder de zijruiten, evenals op de zonneklep, zijbekleding en voorkant. De cabinekleur is vrij te kiezen.

Het zwarte gesloten paneel maakt de voorkant van het voertuig expressiever en de verlichte Mercedes-Benz ster nog helderder.

De vier ronde, op het dak gemonteerde, koplampen houden alles in het zicht en verbeteren het zicht voor bestuurders in alle weersomstandigheden. In de zonneklep zijn de lampen met energiezuinige LED-techniek verwerkt. De voor- en achteras zijn voorzien van wielboutafdekkingen, achterasdoppen en wielmoerbeschermdoppen. Deze zijn verkrijgbaar met zwarte lak of in hoogwaardig RVS. De gesloten aluminium frameafdekkingen bieden twee extra tredeplaten en vormen een aanvulling op de standaard treden.

De verlichte instapbadge met opschrift Mercedes-Benz en de roestvrijstalen opstaptreden aan de bestuurders- en passagierszijde zorgen voor een zo veilig mogelijke en geschikte instap in het exclusieve speciale editie-model.

Maar Driver Extent+ stopt niet aan de buitenkant: de sfeerverlichting met in totaal 138 LED's zorgt voor aangenaam, indirect licht in de cabine en kan individueel worden aangepast in kleur en intensiteit.

Een ander bijzonder kenmerk is het koffiepadapparaat. Hij past in stijl in het Mercedes-Benz-design in het interieur van het voertuig en kan dankzij het handige formaat gemakkelijk in de bekerhouder worden opgeborgen.

Bovendien biedt het CabLock-antidiefstalsysteem een ​​verhoogde bescherming voor chauffeurs. Het systeem kan onafhankelijk van de centrale vergrendeling worden vergrendeld en geopend.

Foto's

  • Bentvelzen Transport
    Bentvelzen Transport
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics