Clicky


Hoogwegt en Royal A-ware sluiten lange termijn partnershipovereenkomst

Hoogwegt en Royal A-ware sluiten lange termijn partnershipovereenkomst
26-01-2022 11:34 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Royal A-ware en Hoogwegt gaan intensief samenwerken voor de verkoop van melkpoeders en room die Royal A-ware produceert in Aalter (België). Beide partijen sloten eind december een lange termijn partnershipovereenkomst af. De samenwerking versterkt de kernactiviteiten van beide familiebedrijven.

De samenwerking met Royal A-ware biedt Hoogwegt een solide basis om een betrouwbare levering van melkpoeders en room van hoge kwaliteit aan haar klanten te verzekeren. "We zijn erg blij met deze samenwerking", zegt Patrick van Leuven, managing director van Hoogwegt International.

"Hiermee kan Hoogwegt haar klanten in en buiten Europa een stabiele bron van deze melkproducten bieden. Melkpoeders uit Aalter kenden we al heel goed. In de toekomst zullen we samen met Royal A-ware de productportfolio verder ontwikkelen", besluit hij.

Royal A-ware startte in november 2021 met de productie van melkpoeder en room in Aalter. "Hoogwegt is een groot familiebedrijf met vergelijkbare genen als Royal A-ware. Dankzij deze samenwerking voor de lange termijn, kunnen we mede gebruik maken van hun jarenlange ervaring en expertise als het gaat om verkoop van melkproducten en hebben we direct toegang tot hun wereldwijde netwerk. Dit past in de strategie van Royal A-ware om te groeien met langdurige partnerships", aldus Jan Anker, CEO Royal A-ware.