Clicky

 
Transport Online - ColliCare Logistics opent nieuw kantoor in Polen

ColliCare Logistics opent nieuw kantoor in Polen

ColliCare Logistics opent nieuw kantoor in Polen
11-01-2022 14:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GDYNIA - ColliCare Logistics opent een nieuw kantoor met logistieke specialisten met lokale kennis in Gdynia. Het nieuwe kantoor focust zich op short sea oplossingen naar Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en deur-tot-deur diensten in heel Europa.

ColliCare Logistics is een innovatieve dienstverlener die verschillende logistieke diensten aanbiedt, waaronder zeevracht, spoorvracht, wegtransport in binnen- en buitenland, logistiek voor derden, luchtvracht, distributie en opslag. Het bedrijf richt zich op de totale goederenstroom, van producent tot eindgebruiker, en heeft in Nederland twee kantoren in Groningen en Maassluis.

De nieuwe afdeling in Polen zal concurrerende transportoplossingen aanbieden en geeft bedrijven de mogelijkheid het milieu beter te beschermen tijdens de transporten. De Poolse afdeling van ColliCare Logistics zal zee-, spoor-, weg- en multimodale vervoersoplossingen gaan aanbieden. Ook vanaf Nederland biedt ColliCare oplossingen aan voor zeevracht van en naar Polen.

Het Poolse team zal zijn klanten ook ondersteunen bij de inklaring. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de logistiek, vooral tussen Polen en Noorwegen, maar ook naar het Verenigd Koninkrijk en andere landen buiten de Europese Unie.

ColliCare Logistics richt zich op groene logistieke oplossingen. De transportdiensten van het Noorse bedrijf helpen om de uitstoot van vervuilende stoffen in de atmosfeer te verminderen. Zo kan de CO2e-uitstoot voor het vervoer van één container van Polen naar Noorwegen met maar liefst 71 procent worden verminderd als het vervoer over zee gebeurt in plaats van met een gewone vrachtwagen.

Daarnaast heeft ColliCare Logistics ervaring met het uitvoeren van spoordiensten van China naar Polen, met terminals in Sławków, Małaszewicze, en Gdynia. Dit maakt cross-docking en verdere distributie van goederen naar West-Europa en Scandinavië mogelijk via zee, weg en spoor.

De logistieke diensten per spoor en over zee die in Polen worden aangeboden, zullen worden aangevuld met wegvervoer. De combinatie van deze mogelijkheden, het zogenaamde multimodale vervoer, geeft uitstekende verbindingen met West-Europa (Nederland, België, enz.), met een betrouwbare en efficiënte dienstverlening.

Er is een nieuw team om te zorgen voor hun nieuwe en bestaande zakenpartners. Jesper Hansen is de nieuwe Managing Director Polen - heeft uitgebreide ervaring in de internationale logistiek en werkt al enkele jaren voor ColliCare Logistics in Noorwegen.

Jesper Hansen: "We volgen de Poolse markt al jaren en we kennen hem zeer goed. De Poolse economie ontwikkelt zich dynamisch en heeft, naar onze mening, goede vooruitzichten. We werken al lange tijd samen met klanten uit Polen, maar voornamelijk vanuit ons Noorse hoofdkantoor. Nu bouwen we aan ons team van onze lokale specialisten in Gdynia om nog toegankelijker te zijn voor Poolse klanten en hen moderne, milieuvriendelijke transportoplossingen te bieden naar Scandinavië en de rest van de wereld."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden