Clicky

 
Transport Online - DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen samen verder

DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen samen verder

DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen samen verder
11-01-2022 10:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

NAALDWIJK - "Samen sta je sterker dan alleen!" Zo luidt de boodschap bij de overname van Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen door DON Opleidingen. Met de overname kunnen de drie opleidingsinstituten eenvoudiger klanten door heel Nederland bedienen: groei met een persoonlijke aanpak.

DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen zijn geen onbekenden van elkaar. De drie werken al intensief samen via de landelijke coöperatie Transportopleider (TPO). Met de overname komt opgeteld meer dan een eeuw opleidingservaring bij elkaar.

Vergelijkbare historie

DON Opleidingen (Naaldwijk), Verkeersschool Trilling (Amsterdam) en Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum) zijn diepgeworteld in de eigen regio en kennen een vergelijkbare historie. De drie begonnen als lokale rijscholen en groeiden uit tot volwaardige, landelijk opererende opleidingslocaties waar leerlingen niet alleen klassikaal, maar ook online en op drie grote praktijklocaties opleidingen volgen.

Specialisme

De drie specialiseren zich in alle (beroeps)rijbewijzen, de nascholing code 95 voor beroepschauffeurs en veiligheidstrainingen. Met de samenwerking worden deze specialismes verder uitgebreid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden