Clicky

 
Transport Online - Pallieter Group neemt Heffiq over

Pallieter Group neemt Heffiq over

Pallieter Group neemt Heffiq over
23-12-2021 17:07 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

VIANEN - De Pallieter Group heeft alle aandelen van Heffiq BV overgenomen. De huidige DGA Lex Knol (66) gaat met pensioen en zal worden opgevolgd door Anthony Trienekens (43). De samenstelling van het Management Team blijft ongewijzigd.

Lex Knol: "Met de Pallieter Group heeft Heffiq een solide aandeelhouder en kan er verder gewerkt worden aan de groei."

Marco de Bos, CEO van de Pallieter Group: “Wij zijn verheugd met de overname van dit mooie en solide bedrijf. Als Pallieter betreden we de intern transport markt in Nederland, techniek en B2B in combinatie met een sterke focus op service zit in onze genen. Wij hebben vertrouwen dat we met Heffiq de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft laten zien kunnen voortzetten."

Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk biedt Heffiq met 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines en Ferretto magazijninrichting. Verder heeft Heffiq een partnerschap met Carer elektrische machines, Terberg terminal trekkers en Bradshaw elektrotrekkers.

Pallieter Group is in 1981 door Martin van Doorne opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een familieholding met vier domeinen, namelijk Pallieter Trucks (onder andere DAF, FIAT en Iveco), Pallieter Invest (BMW en Mini), Pallieter Tools gericht op de professionele bouwsector met het leveren van onder meer hang- en sluitwerk, dorpels en geavanceerde ventilatiesystemen, en tot slot Pallieter RENEFF bedrijven met focus op duurzaamheid & energie efficiëntie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden