Clicky

 
Transport Online - Hans Stacey om gezondheidsredenen toch niet naar Dakar, Vick Versteijnen terug bij Team De Rooy

Hans Stacey om gezondheidsredenen toch niet naar Dakar, Vick Versteijnen terug bij Team De Rooy

Hans Stacey om gezondheidsredenen toch niet naar Dakar, Vick Versteijnen terug bij Team De Rooy
23-12-2021 16:08 | Algemeen | auteur Redactie | Esther van der Wal

SON - Team De Rooy heeft een door diverse trainers en artsen een begeleid-conditie-trainingsprogramma met daarbij periodieke inspanningstesten. In de recente test met Hans Stacey onthulde een afwijking ten opzichte van eerdere metingen.

Met aansluitend onderzoek in het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven, uitgevoerd door diverse specialisten, heeft zich geen oorzaak van de afwijking onthuld. Nader onderzoek is vereist, wat gezien het korte tijdsbestek, pas na Nieuwjaar kan plaatsvinden. De betrokken specialisten hebben samen met Hans Stacey dan ook moeten concluderen dat deelname aan de komende Dakar, gezien de bevindingen, niet verstandig is.

Team De Rooy betreurt dit zeer maar zijn samen met Hans van mening dat gezondheid en veiligheid boven alles staat, zelfs voor een deelname aan de Dakar rally 2022.

Vick Versteijnen, samen met zijn vaste navigator Teun van Dal, zijn bereid gevonden om de plaats van Hans Stacey en zijn navigator Anton van Limpt in te nemen. Randy Smits, de monteur van Hans Stacey, complementeert het team van Vick Versteijnen.

Vick en Teun zijn geen onbekenden voor Team De Rooy. Beiden maakten eerder al deel uit van het team tijdens de Dakar 2019 en hebben dus de nodige ervaring zowel met het team als met de Iveco Powerstar rallytruck. Omdat Vick en Teun vooraf niet hebben kunnen testen en ook de nodige kilometers niet hebben kunnen maken, zal hun rol eruit bestaan om binnen de mogelijkheden hun bijdrage te leveren aan het totale team resultaat.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden