Clicky

 
Transport Online - Wijnand Hendrikse benoemd tot algemeen directeur bij Van Bentum

Wijnand Hendrikse benoemd tot algemeen directeur bij Van Bentum

Wijnand Hendrikse benoemd tot algemeen directeur bij Van Bentum
20-12-2021 16:59 | Transport | auteur Redactie

WOUDENBERG - Per 1 januari 2022 zal de 36-jarige Wijnand Hendrikse toetreden tot de hoofddirectie bij H.J. Van Bentum uit Woudenberg en wordt daarmee verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten binnen de groep. Eigenaren Henk en Cindy van Bentum blijven nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en tevens verdere ontwikkelingen van de organisatie:

“Voor ons als familiebedrijf is het heel belangrijk dat we ook in deze uitdagende tijden blijven schakelen. Met Brexit, het nijpende chauffeurstekort en de slepende impact van de coronapandemie moeten wij alle zeilen bijzetten om de sterke vraag vanuit onze klanten met dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen. We hebben een jong en dynamisch team van mensen en gaan met deze stap de organisatie verder klaarstomen voor de toekomst!", aldus de huidige eigenaren.

Wijnand is al bijna 15 jaar werkzaam in de wereld van de logistiek en sinds begin vorig jaar verantwoordelijk voor de bulkactiviteiten bij Van Bentum: “Van Bentum is een prachtig bedrijf met een rijke historie wat een goede basis legt voor verdere ontwikkeling van onze activiteiten. Met een duidelijke focus op kwaliteit in mensen en materieel blijven we volop investeren in automatisering en capaciteit zodat we onze klanten kunnen blijven ontzorgen en onze groeiambities verder kracht kunnen bijzetten.”

H.J. Van Bentum Woudenberg is met jaarlijks 45.000 ferry crossings specialist in bulk- en huiftransporten van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden