Clicky


Arie Koolwijk, oud-directeur Koolwijk Transport, overleden

Arie Koolwijk, oud-directeur Koolwijk Transport, overleden
15-12-2021 14:38 | Overig | auteur Redactie | Esther van der Wal

SCHOONHOVEN - Op 10 december 2021 is op 79-jarige leeftijd Arie (Teunis) Koolwijk overleden. De heer Koolwijk was jarenlang directeur van het gelijknamige transportbedrijf in Bergambacht. Dat heeft de familie woensdag bekendgemaakt.

Familiebedrijf Koolwijk werd in 1922 opgericht door Piet Koolwijk. Vanuit Polsbroek begon Piet met het vervoeren van melkbussen van veehouders naar de lokale melkfabriek.

Inmiddels is Koolwijk uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener. Kleinzoon Piet Koolwijk (derde generatie) leidt tegenwoordig een internationale onderneming met bijna 120 medewerkers. 

Koolwijk beschikt over een wagenpark van 75 vrachtwagens. Arie Koolwijk legde hiervoor de basis toen hij in de jaren 60 zijn eerste containerchassis aanschafte.

De uitvaart van de heer Koolwijk zal in besloten kring plaatsvinden. Gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is er vrijdag 17 december tussen 19:00 en 21:00 uur bij Arie's oldtimers, ook wel 'Mijn Stekkie' genoemd aan de Transportstraat 35 in Bergambacht.

Foto's

  • J.Roeland
    KOOLWIJK
  • J.Roeland
    Koolwijk