Clicky


Qatar Airways voert vluchtbeperkingen in vanuit Zuid-Afrikaanse landen

Qatar Airways voert vluchtbeperkingen in vanuit Zuid-Afrikaanse landen
29-11-2021 17:10 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

DOHAR - Door de recente opkomst van de nieuwe Covid-19 Omicron variant, aanvaardt Qatar Airways, met onmiddellijke ingang, niet langer passagiers die reizen vanuit vijf Zuid-Afrikaanse landen in haar wereldwijde netwerk. De luchtvaartmaatschappij zal wel passagiers blijven aanvaarden om naar deze landen te reizen, in lijn met de huidige restricties.

Passagiers die geboekt zijn op vluchten van Qatar Airways vanuit zeven bestemmingen, meer bepaald Luanda (LAD) in Angola, Maputo (MPM) in Mozambique, Johannesburg (JNB), Kaapstad (CPT) en Durban (DUR) in Zuid-Afrika, Lusaka (LUN) in Zambia en Harare (HRE) in Zimbabwe, zullen tot nader order niet aanvaard worden om te reizen.

Deze beperkingen blijven van kracht totdat Qatar Airways verdere richtlijnen ontvangt van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De luchtvaartmaatschappij volgt de situatie dagelijks nauwgezet op, naarmate nieuwe informatie bekend wordt. Qatar Airways nodigt uit om haar social media kanalen te volgen voor de laatste updates.