Clicky

 
Transport Online - Eurotranspharma breidt zijn activiteiten uit naar Tsjechië en Slowakije

Eurotranspharma breidt zijn activiteiten uit naar Tsjechië en Slowakije

Eurotranspharma breidt zijn activiteiten uit naar Tsjechië en Slowakije
25-11-2021 16:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIJMEGEN - Eurotranspharma, de Europese multi-country specialist in de last-mile farma distributie (goede distributiepraktijken (GDP) en temperatuur gecontroleerd), heeft Mitters S.R.O. overgenomen. Mitters S.R.O. is een Tsjechische GDP-vervoerder en is al langere tijd partner van de Europese leider in de gezondheidzorg, transport en logistiek: Walden Group.

Eurotranspharma zet zijn expansie- en ontwikkelingsstrategie voort door gebruik te maken van de lokale expertise, en zo te voldoen aan de lokale normen van de gezondheidszorgmarkt in iedere regio. Met de overname van Mitters S.R.O. breidt Eurotranspharma zijn netwerk uit tot zes landen, waaronder acht hubs, vijfentwintig regionale depots en in totaal achthonderd GDP-temperatuur gecontroleerde voertuigen. 

Andrej Mitter, voormalige eigenaar van Mitters S.R.O.: "Door de overname van Eurotranspharma krijgt Mitters S.R.O. toegang tot de beste IT-systemen, uniforme GDP-opvolging, een gecentraliseerde kwaliteitscontrole en een internationaal control-tower systeem. Onze transportcapaciteiten en chauffeurs blijven de lokale markten in Tsjechië en Slowakije bedienen en zullen vanaf nu dagelijks verbonden zijn met de westelijke Eurotranspharma landen."

Benoît Latteur, CEO van Eurotranspharma: "Met de expansie van Eurotranspharma naar Tsjechië en Slowakije met de overname van Mitters S.R.O. vergogen wij de waarde die wij aan onze klanten bieden. Door onze activiteiten uit te breiden naar Oost-Europa versterken we onze internationale capaciteiten. Onze klanten verwachten een “one stop shop” ervaring in een pan-Europese omgeving met een gestandaardiseerd transport kwaliteitssysteem en -management.”

Eurotranspharma verwacht in de komende twee jaar in Oost-Europa haar transportactiviteiten te ontwikkelen met een groei van 50 procent.  Eurotranspharma zal een investeringsplan van vier miljoen euro inzetten om de transportactiviteit in deze markten te ontwikkelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions