Clicky

 
Transport Online - Girteka gaat uitbreiden in Polen

Girteka gaat uitbreiden in Polen

Girteka gaat uitbreiden in Polen
25-11-2021 12:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VILNIUS - Girteka gaat in Polen een tweede vestiging openen. Het zal de grootste vestiging van Girteka worden. Om de nieuwe vestiging, waar al meer dan 2.000 vrachtwagens staan, te ondersteunen, wil het bedrijf volgend jaar meer dan 5.000 nieuwe medewerkers werven, voornamelijk nieuwe chauffeurs, maar ook transporttechnici en administratief personeel, met name financiële en personeelsprofessionals. Over vijf jaar wil het bedrijf minstens vijf miljoen euro investeren om de nieuwe basis uit te rusten en te onderhouden.

“Het is een groot genoegen om een ​​nieuwe, moderne transportlocatie te openen die ertoe zal bijdragen de voor de hand liggende eerste keuze te worden voor zowel onze klanten als onze medewerkers, aangezien de nieuwe vestiging ons in staat zal stellen met een sterke extra kracht onze service te verlenen. Bovendien zal de nieuwe vestiging ons ook in staat stellen om onze CO2-uitstoot te verminderen en bij te dragen aan de verkeersveiligheid, aangezien we op lange termijn "lege kilometers" aanzienlijk zullen verminderen", zegt Mindaugas Paulauskas, CEO van Girteka Transport.

Met de opening van de nieuwe vestiging viert Girteka het feit dat 2000 vrachtwagens in Polen zijn geregistreerd. Daarom rekruteert het bedrijf actief om het ambitieuze doel te bereiken om tegen het einde van het jaar 2022 meer dan 8.000 chauffeurs op de vestiging te hebben. Niet minder belangrijk, het bedrijf huurt transporttechnici met verschillende ervaring en expertise in om de basis uit te rusten met minstens 450 van zulke mensen. Het bedrijf zegt dat ook verschillende administratieve medewerkers, personeels- en financiële specialisten hard nodig zijn.

“We kijken ernaar uit om een ​​groot aantal nieuwe werkplekken te creëren die waarschijnlijk de best mogelijke werkomstandigheden bieden. De nieuwste vloot uitgerust met de nieuwste technologieën om zowel de veiligheid op de weg als het comfort van de chauffeur te waarborgen, stelt ons bedrijf in staat om het voortouw te nemen in de transportmarkt. En met trots kunnen we zeggen dat ongeveer vier op de vijf chauffeurs Girteka aanbevelen als werkgever bij hun vrienden. We zijn ongetwijfeld ook op zoek naar een aantal professionals in de transportservice die hen uitnodigen om samen met hun gezin te komen werken, aangezien de nieuwe basis ook een aparte administratieve eenheid van minstens tweehonderd mensen zal hebben”, voegt M. Paulauskas toe.

Volgens Girteka zullen zowel chauffeurs als al het andere personeel vanaf het begin gebruik kunnen maken van de diensten van een aparte bank, kapper, arts, douches en meer.

De nieuwe transportbasis van Girteka zal worden gevestigd in Polen, aan de Poznańska-weg, in het gebouwencomplex dat oorspronkelijk werd gebouwd om nieuwe bussen te maken door het bedrijf MAN, wat betekent dat het al zeer geschikt is om technische ondersteuning te bieden voor trailers en vrachtwagens door Girteka.

Het is zeventien keer groter dan de andere transportlocaties van Girteka, ook gelegen in Polen, Poznan, en ook groter in omvang en mogelijkheden in vergelijking met andere transportbasissen van Girteka die actief zijn in Šiauliai en Vilnius in Litouwen en Smolensk, in Rusland.

Onlangs heeft Girteka haar ambitieuze plannen aangekondigd om tot 2026 een van de tien grootste logistieke bedrijven in Europa te worden door haar omzet te verdubbelen en te investeren in kwaliteit – het creëren van de beste werkervaring voor haar medewerkers, duurzame processen, digitalisering en andere in lijn zijn met de top van de industrie. De opening van de nieuwe transportbasis is een van de eerste stappen om dit doel te bereiken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions