Clicky

 
Transport Online - Contargo opent vestiging in Polen

Contargo opent vestiging in Polen

Contargo opent vestiging in Polen
22-11-2021 12:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WARSCHAU - Containeroperator Contargo is nu ook in Polen vertegenwoordigd met een vestiging. In november ging het dochterbedrijf Contargo Intermodal Poland Sp.z o.o. van start. Het team onder leiding van de directeuren Marcin Czachorowski en Jürgen Albersmann gaat de activiteiten van Contargo in Polen verder uitbouwen.

De oprichting van een vestiging in Polen is het antwoord op de groeiende vraag naar containerdiensten in dit land. “Dit is voor ons de volgende stap om ons netwerk in Polen verder uit te breiden”, aldus Jürgen Albersmann, managing director van Contargo Intermodal Poland. “Via onze nieuwe vestiging kunnen we ons netwerk in Polen eenvoudiger vergroten en specifieke diensten voor de Poolse markt ontwikkelen.”

Contargo Intermodal Polen biedt onder meer herpositionering van lege containers aan, reguliere of eenmalige containertransporten per spoor van Polen naar andere Europese landen en vrachtwagenvervoer van containers naar de Poolse zeehavens en de terminals in Malaszewicze en Brest.

“Op verzoek kunnen wij ook andere diensten voor het transport en de behandeling van containers verzorgen”, zegt Marcin Czachorowski, managing director Contargo Intermodal Poland. “Verder zijn we via het containerachterlandnetwerk van Contargo aangesloten op wereldwijde transportketens.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden