Clicky

 
Transport Online - The Learning Network besteedt e-commercelogistiek uit aan CB

The Learning Network besteedt e-commercelogistiek uit aan CB

The Learning Network besteedt e-commercelogistiek uit aan CB
18-11-2021 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

CULEMBORG - In 2022 wordt CB verantwoordelijk voor de levering van een deel van de online bestellingen aan klanten van The Learning Network (TLN). CB’s dienstverlening start met de boeken en studiematerialen voor MBO-studenten. In de zomer komen daar de producten voor HBO en WO bij.

CB zorgt voor de opslag, samenstelling en distributie van pakketten voor studenten. Naast boeken en werkboeken bevatten deze pakketten studiebenodigdheden als gereedschap, schrijfgerei en schriften. Het aantal producten dat jaarlijks wordt gedistribueerd betreft zo’n 3,5 miljoen exemplaren.

Natascha van Nieuwenburg, CEO TLN: “CB heeft bewezen ervaring in e-commercelogistiek, de distributie van het educatieve boek en kent als geen ander de seizoenspieken en de eisen van de markt. Met het centraliseren van de steeds groeiende en meer gevarieerde voorraad, de toegepaste automatisering en schaalbare mogelijkheden, kunnen wij samen met CB ervoor zorgen dat de processen en goederenstroom optimaal blijven.”

Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Met de komst van TLN groeit onze dienstverlening voor de onderwijsmarkt en kunnen wij nog meer educatieve afnemers en uitgevers via onze logistieke diensten duurzaam en efficiënt verbinden. Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat wij gekregen hebben en zien uit naar een mooie samenwerking.”

CB is specialist in distributie van educatieve boeken en werkt onder meer voor Noordhoff, ThiemeMeulenhoff en vele andere educatieve uitgeverijen en boekverkopers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden