Clicky


Eerste nieuwe Kässbohrer kastentrailers voor BAS Rent

Eerste nieuwe Kässbohrer kastentrailers voor BAS Rent
05-11-2021 10:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEGHEL - BAS Rent heeft onlangs de eerste nieuwe Kässbohrer kastentrailers in gebruik genomen. De trailers zijn onder andere voorzien van een geïsoleerd dak en onderschuivende laadklep.

"Steeds meer van onze relaties zien de voordelen van full-service gebruik van transportmaterieel! Eén maandelijkse factuur voor alle kosten rondom de inzet van het betreffende voertuig, gecombineerd met aanvullende diensten zoals een 24/7 internationaal beschikbaar servicenetwerk en een landelijk dekkende haal- en brengservice. Daarbij beschikt de klant over modern materieel volgens de huidige normen", aldus Wessel Verhoeven van BAS Rent.

De samenwerking tussen BAS Rent en Kässbohrer is overigens niet nieuw. "We hebben reeds enkele diepladers in gebruik welke goed presteren, vandaar dat we in de oriëntatie op nieuwe kastgesloten trailers ook Kässbohrer betrokken hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit type trailer volledig beantwoord aan de eisen en wensen van onze gebruikers."

BAS Rent biedt, als onderdeel van het BAS ‘Global Truck Concept’, een hoogwaardig en compleet aanbod trucks, terminal trekkers en trailers, beschikbaar voor lange en korte termijn full-service huuroplossingen.