Clicky


Broekman Logistics' Dieter van Gortel neemt afscheid in stijl

Broekman Logistics' Dieter van Gortel neemt afscheid in stijl
30-09-2021 18:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SITTARD-GELEEN - Loco-burgemeester Pieter Meekels van de gemeente Sittard-Geleen heeft op donderdag 30 september de Speld van Verdienste uitgereikt aan Dieter van Gortel voor zijn grote maatschappelijk bijdrage. Dieter van Gortel krijgt de Speld onder meer vanwege zijn verdiensten voor de Vereniging Bedrijven Sluisweg in Born en zijn jarenlange inzet voor de Geleense damvereniging De Vaste Zet.

De uitreiking vond plaats bij gelegenheid van het afscheid van Van Gortel als general manager van Broekman Logistics in Born, waar hij sinds 1997 werkzaam was. Onder zijn leiding groeide het bedrijf van twintig naar 160 werknemers en is een belangrijke speler geworden op logistiek gebied in Sittard-Geleen. Ook op maatschappelijk gebied draagt Broekman Logistics zijn steentje bij aan de lokale gemeenschap.

Onder de leiding van Dieter van Gortel is Broekman Logistics in de afgelopen decennia in Limburg gegroeid en bedient momenteel wereldspelers in de productie van land- en constructiebouwmachines, met diverse logistieke diensten, waaronder assemblage en behandeling van reserve onderdelen. Daarnaast is Van Gortel verantwoordelijk voor verdere uitbreiding in locaties in Tilburg, Alphen en zeer recentelijk Alblasserdam. Maurice Beurskens zal als opvolger verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van Broekman Logistics in Limburg.

“Het is een prestatie hoe de heer Van Gortel zijn indrukwekkende commerciële prestatie heeft weten te combineren met een mooie maatschappelijke bijdrage”, aldus loco burgemeester Pieter Meekels, bij de uitreiking van de Speld van Verdienste. “Naast zijn inzet voor Broekman Logistics was hij een belangrijke kracht achter Vereniging Bedrijven Sluisweg in Born en heeft hij dit weten te verenigen met een actieve bijdrage aan zijn grote passie, de damsport”.

“Wij zijn Dieter van Gortel zeer erkentelijk voor wat hij Broekman Logistics heeft gebracht”, aldus Rik Pek, CEO van Broekman Logistics. “Onder zijn leiderschap zijn wij in Limburg een speler van formaat geworden, maar heeft hij er ook voor gezorgd dat wij nooit de befaamde Personal Touch hebben verloren”.