Clicky

 
Transport Online - LSE heeft zijn intrek genomen in VDG Warehouse Venlo

LSE heeft zijn intrek genomen in VDG Warehouse Venlo

LSE heeft zijn intrek genomen in VDG Warehouse Venlo
15-09-2021 10:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Vorige week heeft VDG Real Estate het project VDG Warehouse Venlo in één van Nederlands top drie logistieke hotspotregio’s opgeleverd. Huurder LSE heef zijn intrek genomen en is operatief vanuit de nieuwe bedrijfslocatie welke in totaal bestaat uit 13.500 m2.

Eén van de unieke kenmerken van VDG Warehouse Venlo is de multimodale bereikbaarheid. Direct gelegen langs snelwegen A73, A67 en A74, spoorlijn Eindhoven-Venlo en nabij Bargeterminal Venlo is deze locatie zeer geschikt voor zowel nationale als internationale distributie.

Moderne efficiëntie

Voor logistieke bedrijven heeft VDG Warehouse Venlo op het gebied van efficiëntie veel te bieden: het heeft een opslagcapaciteit van 21.000 palletlocaties, duizenden picklocaties en moderne kantoorruimte. Met de loading docks aan de voorzijde en gescheiden verkeersstromen van auto’s en vrachtwagens biedt het warehouse een efficiënt logistiek proces waarbij de ruimte op het terrein maximaal is benut. Het warehouse wordt daarnaast voorzien van stroom en warmte door middel van zonnepanelen, waarbij de overcapaciteit wordt teruggebracht in het net.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate: “De ontwikkeling is een sprekend voorbeeld van de intensieve samenwerking die continu gezocht wordt door de bedrijven binnen Van Dijk Groep. Zo leverde Havebo de vloerelementen, verzorgde VDG De la Roy de isolatieproducten, realiseerde Unibouw in relatief korte tijd een zeer hoogwaardige nieuwbouw en gaf VDG Solar de ontwikkeling een duurzame touch met het plaatsen van PV-panelen”.

Erik Michorius, directeur LSE: “Wij hebben onze weg in het nieuwe warehouse meteen gevonden. De voorraden van onze huidige klanten hebben we inmiddels verhuisd naar de nieuwe locatie en we zijn daarna gestart met de implementatie van de nieuwe klanten. Het nieuwe warehouse biedt LSE de mogelijkheid om de groeiambities in E-fulfilment waar te maken.’’

LSE (Logistics, Storage & E-fulfilment) is een logistiek dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in E-fulfilment. Het bedrijf verzorgt ook de opslag en wereldwijde distributieactiviteiten voor productie- en handelsbedrijven. LSE verzendt pakketten en pallets wereldwijd. Het bedrijf was voorheen actief op meerdere locaties in Venlo, maar vond in VDG Warehouse Venlo de plek om te centraliseren en de E-fulfilment activiteiten verder uit te breiden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,073
Diesel1,733

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats