Clicky

 
Transport Online - Simon Loos gaat boodschappen bezorgen voor AH-online

Simon Loos gaat boodschappen bezorgen voor AH-online

Simon Loos gaat boodschappen bezorgen voor AH-online
14-09-2021 13:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WOGNUM - Vanaf dinsdag 14 september rijdt Simon Loos voor AH-online. Het is de eerste samenwerking waarbij Simon Loos producten bij particulieren thuis gaat bezorgen. Vanuit het Warehouse in Wognum gaan de AH-bezorgers dagelijks op pad om huishoudens in de kop van Noord-Holland te voorzien van hun bestelde boodschappen.

AH online heeft landelijk zo’n 1.500 bezorgauto’s rijden, waarbij ze ook gebruik maken van externe HUB’s. Het Simon Loos Warehouse in Wognum is nu toegevoegd aan dit HUB-netwerk. Een pendel haalt dagelijks de producten op bij het AH Distributiecentrum in Amsterdam en brengt ze naar het Warehouse. Hier worden de bestellingen verdeeld over de AH-bezorgauto’s.

Nieuwe collega’s

Voor de uitbreiding in het dienstenpakket, trok Simon Loos nieuwe collega’s aan die als boodschappenbezorger aan de slag wilden. Voor Simon Loos betekent het meer diversiteit in het personeelsbestand, want voor het besturen van de AH-bezorgauto’s is geen vrachtwagenrijbewijs nodig en de werktijden zijn flexibel. Simon Loos biedt daarnaast ook de mogelijkheid om via het opleidingstraject Les met Loos door te groeien naar vrachtwagenchauffeur. Onder de nieuwe collega’s zijn veel studenten en vrouwen. Zij hebben erg veel zin om mensen te gaan verblijden met hun bestelde boodschappen.

Foto's

 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  PETER APPEL

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden