Clicky

 
Transport Online - DSV Panalpina A/S heet vanaf nu weer DSV A/S

DSV Panalpina A/S heet vanaf nu weer DSV A/S

DSV Panalpina A/S heet vanaf nu weer DSV A/S
09-09-2021 16:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEDEHUSENE - Vanaf nu is de naam van DSV Panalpina A/S gewijzigd in DSV A/S. Het besluit om terug te keren naar de oude naam van het wereldwijde transportbedrijf werd op woensdag 8 september door de aandeelhouders van DSV A/S goedgekeurd tijdens een buitengewone algemene vergadering.

Sinds 2019 is DSV Panalpina A/S de naam van het moederbedrijf van het wereldwijde transport- en logistiekbedrijf, maar met ingang van woensdag hebben de aandeelhouders van het bedrijf een voorstel tot naamswijziging door de Raad van Bestuur goedgekeurd om terug te keren naar de vorige naam van de moedermaatschappij - DSV A/S.

De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering die woensdag door DSV werd georganiseerd op het hoofdkantoor in Hedehusene bij Kopenhagen, Denemarken.

Met de overname van Agility's Global Integrated Logistics-activiteiten (GIL) van 30 miljard Deense Kronen, die op 16 augustus 2021 werd afgerond, zal DSV de belangrijkste verandering van het bedrijf ondergaan sinds de overname van Panalpina in 2019. Met deze verandering is de timing perfect om de naam van de moedermaatschappij terug te veranderen in DSV A/S en de merkconsistentie in alle markten en activiteiten te waarborgen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden