Clicky

 
Transport Online - Transport Compleet opent haar deuren weer voor de sector

Transport Compleet opent haar deuren weer voor de sector

Transport Compleet opent haar deuren weer voor de sector
03-09-2021 10:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

GORINCHEM - Beursorganisator Easyfairs opent haar deuren op 28, 29 en 30 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem voor de vakbeurs Transport Compleet. In de afgelopen weken neemt de belangstelling onder exposanten toe en breidt de beursvloer verder uit met grote bekende en nieuwe namen. Het wordt dan ook hét moment voor de transportbranche om elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten.

“Wij hebben er twee jaar op moeten wachten maar nu is het bijna zover: Transport Compleet in Gorinchem opent op 28, 29 en 30 september haar deuren. Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Het wordt na twee jaar dus eindelijk weer mogelijk om live te netwerken met branchegenoten, inspiratie op te doen en alle noviteiten uit de sector te bewonderen”, aldus Malou Peters Head of Event van Transport Compleet.

Het compleet nieuwe beursteam draagt zorg voor de vertrouwde kwaliteit, maar zorgt ook voor een frisse wind. Een breed scala aan exposanten uit diverse segmenten zullen tijdens Transport Compleet vertegenwoordigt zijn. Naast vertrouwde en nieuwe namen zullen ook diverse truckmerken aanwezig zijn, zoals DAF, MAN en BMC.

Het buitenterrein krijgt een extra boost met promotionele plekken en leuke activiteiten. Daarnaast wordt het kennistheater in een compleet nieuw jasje gestoken en zal dit in samenwerking met Bricklog de plek zijn waar men op een laagdrempelige manier in contact komen met interessante sprekers en waar de modernste datatools en technologieën te zien zijn.

Voor beurzen tot 20 september geldt dat ze door mogen gaan met enkele aanvullende maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en een maximale capaciteit van 1 bezoeker per vijf vierkante meter. Verder heeft Easyfairs besloten om als extra maatregel de corona-check uit te voeren bij de entree om een beurs zo veilig mogelijk neer te zetten. Na de volgende persconferentie die gepland staat op 17 september komt Easyfairs met een update waarbij wij hopen op de reeds aangekondigde versoepelingen die voor 20 september gepland staan.

Transport Compleet is op 28, 29 en 30 september 2021 van 14.00 tot 22.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden