Clicky

 
Transport Online - Oud-Vossemeer krijgt vernieuwde randweg

Oud-Vossemeer krijgt vernieuwde randweg

Oud-Vossemeer krijgt vernieuwde randweg

OUD-VOSSEMEER - Om de verkeersveiligheid en leefbaarheid in Oud-Vossemeer te verbeteren, gaat de Provincie Zeeland de huidige N656 omleggen. Door het aanleggen van een nieuwe randweg, gaat straks doorgaand (vacht-)verkeer via een nieuwe route buiten de bebouwde kom. 

De Oud Vossemeersedijk en de Molendijk (N656) maken onderdeel uit van een doorgaande route voor (vracht-)verkeer en openbaar vervoer. Binnen de bebouwde kom van Oud-Vossemeer is dit tracé erg smal en er wordt veel overlast ervaren van geluid en trillingen. Om de verkeersveiligheid en doorstroming in en rond Oud-Vossemeer te verbeteren, wordt er nieuw stuk weg aangelegd met nieuwe aansluitingen op bestaande wegen. Op deze manier worden de Molendijk en Onder de Molen ontlast en het bedrijventerrein Klaverveld wordt straks beter ontsloten.

De komende periode wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Daarvoor gaat de Provincie in overleg een klankboordgroep en haar partners. Naar verwachting zal in de volgende collegeperiode gestart worden met de werkzaamheden.

Gedeputeerde Harry van der Maas: “Ik ben blij dat er een oplossing is gevonden om de verkeersknelpunten rond Oud-Vossemeer op te lossen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van het dorp en omstreken in vervulling!”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden