Clicky


De allereerste leswagen van het nieuwe type Volvo FH in de Benelux is voor Rijschool Wim Vermeer

De allereerste leswagen van het nieuwe type Volvo FH in de Benelux is voor Rijschool Wim Vermeer
05-08-2021 13:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De allereerste leswagen in de Benelux van het nieuwe type Volvo FH is door Habers Trucks Barneveld afgeleverd aan Rijschool Wim Vermeer uit Bunschoten-Spakenburg.

De jonge en dynamische rijschool Wim Vermeer, met een hoog slagingspercentage geeft al rijles in de meeste categorieën in de regio Bunschoten, Amersfoort, Nijkerk en Baarn, en vanaf nu ook in C en CE.

Wim Vermeer kiest voor het allernieuwste model FH welke af fabriek is voorzien van twee extra volledige verstelbare en luchtgeveerde stoelen. Daarnaast is deze wel heel complete leswagen voorzien van het Active Safety Plus pakket met Dynamic Steering en Adaptieve Cruise Control, het Visibility Pro pakket met LED verlichting en het voor Volvo unieke adaptieve grootlicht en de compacte groothoekcamera welke geïntegreerd in de rechterbuitenspiegelvoet de dodehoek bewaakt. Daarnaast is er ook een Orlaco front- en achterzichtmonitoringssysteem geplaats zodat de chauffeurs in spe op alle mogelijke manieren ervaringen kunnen opdoen.

Het geheel is uitgevoerd in de schitterende kleur Dark Night Pearl. Verder voldoet deze combinatie aan de nieuwe voertuigeisen die voor C en CE gelden vanaf 1 januari 2021.

De opbouw is verzorgd door Jos Mulder in Bunnik, de dubbele bediening met spiegels en extra display voor de instructeur door Peter Claassen in Waalwijk en de reclame is aangebracht door Signhoeve in Bunschoten-Spakenburg.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions