Clicky

 
Transport Online - LayerLok: nieuwe reeks dubbele laadvloer oplossingen van LoadLok

LayerLok: nieuwe reeks dubbele laadvloer oplossingen van LoadLok

LayerLok: nieuwe reeks dubbele laadvloer oplossingen van LoadLok
19-07-2021 12:00 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TIEL - LoadLok (onderdeel van de Cargo Control Company), de toonaangevende fabrikant van ladingzekeringsoplossingen, presenteert LayerLok; de nieuwe standaard in dubbele laadvloeren voor iedere truck- of trailerconfiguratie. Als onderdeel van hun innovatieve oplossingen in ladingzekering, -optimalisatie en -bescherming, zijn LayerLok XP, LayerLok AF en LayerLok SC ontworpen om het ruimtegebruik en laadvermogen van trailers te maximaliseren, door een combinatie van een lager systeemgewicht maar met hógere systeemprestaties. Dit resulteert niet alleen in een eenvoudigere bediening van het systeem, maar ook in een hogere laadefficiëntie en lagere kosten voor de voertuigeigenaar.

Maximaliseer het laadvermogen

Een Dubbele Laadvloer oplossing is ideaal in situaties waar lading niet direct op elkaar gestapeld kan worden, bv. een pallet met dozen. Door een tweede laadvloer te creëren, kan de eindklant de volledige capaciteit benutten en het laadvermogen van het voertuig maximaliseren. LayerLok-oplossingen kunnen zelfs bij verschillende laadhoogtes worden gebruikt om zo het volledige potentieel te benutten.

Gewichtsreductie en verbeterde prestaties

De drie LayerLok Dubbele Laadvloer oplossingen werden volledig opnieuw ontworpen, met de nadruk op innovatieve manieren om het gewicht te reduceren, zonder enig compromis op het vlak van prestaties. Het engineeringsteam is erin geslaagd het gewicht van de rails tot tot -40 procent en de vloerbalken tot -30 procent te reduceren! De volledig verzonken LayerLok XP-rail bijvoorbeeld heeft een uiterst lage profieldiepte van 9,25 mm; aanzienlijk minder dan andere volledig verzonken rails die op de markt verkrijgbaar zijn.

Sean Spelman (bestuurslid, hoofd van Product & Technologie) legt uit: "We hebben onze ingenieurs uitgedaagd om de prestaties van onze Dubbele Laadvloer-oplossingen aanzienlijk te verbeteren. We begrijpen dat elke millimeter én kilogram waardevol is in een voertuigconfiguratie, door sterkere gewichtsmaterialen te gebruiken in combinatie met innovatieve ontwerp- en productiewijzigingen, zijn we erin geslaagd de efficiëntie voor de eindgebruiker te verhogen." Hij vervolgt: "LayerLok XP is ons beste product. Het verlagen van de profieldiepte van de rails verbetert de isolatieprestaties van koelopleggers en opent nieuwe mogelijkheden voor carrosseriebouwers om volledig verzonken rails te overwegen, zelfs in voertuigen met dunnere wanden. En met LayerLok SC is het gewicht van het volledige systeem met 78 kg gedaald op basis van een typische SWAP-carrosserie/Wisselbak configuratie. In ons Centre of Excellence in Hirwaun zijn we in staat om oplossingen op maat te creëren naar klantwens. Zo creëren we de ultieme oplossing in Dubbele Laadvloer voor zowel carrosseriebouwers als transportbedrijven."

Wilt u meer weten over LayerLok of andere slimme ladingzekeringsoplossingen van LoadLok? Ga naar www.loadlok.com of neem contact op met uw lokale LoadLok vestiging.


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions