Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen ramt gebouw en twee auto's bij ongeval op parkeerplaats [+foto's]

Vrachtwagen ramt gebouw en twee auto's bij ongeval op parkeerplaats

Vrachtwagen ramt gebouw en twee auto's bij ongeval op parkeerplaats [+foto's]
11-07-2021 10:38 | Ongevallen | auteur Redactie

LEHRTE - Zaterdagavond 10 juli rond 20:29 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op een parkeerplaats langs de snelweg bij het Duitse Lehrte. Ter plaatste was een vrachtwagen gekanteld en de chauffeur zat bekneld in zijn cabine. Daarnaast trof de politie twee zwaarbeschadigde auto's en een beschadigd terreingebouw van het tankststion aan.

De zwaargewonde vrachtwagenchauffeur is uit zijn benarde situatie bevrijd door de brandweer. Hiervoor moest het voorruit uit de trekker gehaald worden. De zwaargewonde vrachtwagenchauffeur is naar een ziekenhuis overgebracht.

In één van de auto's zat een gezin, zij zaten niet bekneld. De twee lichtgewonde kinderen zijn overgedragen aan de hulpdiensten, meldt de politie zondag.

Volgens de eerste informatie van de politie raakte de chauffeur van de vrachtwagen door nog onbekende oorzaak van de rijbaan naar rechts af bij de ingang van het tankstation. Er was een aanrijding met het kleine gebouw van het tankstation met de rechterkant van de vrachtwagen.

Daarna botste de vrachtwagen met een auto waarin het gezin zat. In het verdere verloop van het ongeval is er een afvalcontainer mee gesleurd; rondvliegende delen beschadigden toen ook een derde auto. Enkele meters verder kantelde de vrachtwagen aan de rechterkant van de rijbaan.

Voor de brandweer was de inzet rond 22.30 uur afgelopen. Het bergen van de vrachtwagen en de verdere registratie van het ongeval duurden tot ver in de nacht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions