Clicky


GEBA Trans breidt wagenpark uit met 25 nieuwe Schmitz Cargobull trailers

GEBA Trans breidt wagenpark uit met 25 nieuwe Schmitz Cargobull trailers
07-07-2021 11:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VENLO - Gezien de krapte in de transportmarkt heeft GEBA Trans besloten om hun wagenpark op te schalen. Om het hoofd te bieden aan een eventuele structurele krapte zijn er via T’Rent 25 nieuwe Schmitz Cargobull trailers, waaronder acht box trailers en zeventien tautliners, besteld. Daarmee komt de totale capaciteit neer op 60 trailers.

Alle tautliners zijn uitgevoerd met code XL certificering en zijn voorzien van een multi lock rail. De bestelling van de nieuwe opleggers ligt in lijn met de strategie om stapsgewijs het eigen wagenpark uit te breiden.

De uitbreiding gaat er voor zorgen dat GEBA Trans op lange termijn haar serviceniveau kan blijven borgen als we Fred Spijksma, managing director van GEBA Trans, moeten geloven: ‘Het is een strategische keuze van ons geweest om het wagenpark uit te breiden. Juist in tijden van krapte op de markt is het belangrijk om eigen materieel achter de hand te hebben om ons serviceniveau te kunnen waarborgen.’ Daarnaast speelt GEBA Trans in op de real time visibility trend. De trailers zijn namelijk via telematica continu te volgen.

GEBA Trans is een logistieke dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring in de internationale expeditiemarkt en opereert vanuit vestigingen in Venlo en Tilburg.