Clicky

 
Transport Online - Aad van Velsen derde in de Breslau Rallye

Aad van Velsen derde in de Breslau Rallye

Aad van Velsen derde in de Breslau Rallye
05-07-2021 10:30 | Uitslagen | auteur Redactie

STOMPWIJK - Zoals voor veel rallyteams, was het ook voor Van Velsen Rally Sport alweer even geleden dat er een rally werd gereden. In november ruilde Aad zijn Blauwe Schatje, de Ginaf, in voor de Scania Torpedo, truck van de winnaar van de Africa Eco Race 2020.

Met nog geen vier uur te hebben gereden met de Scania, reisde het hele team op vrijdag 25 juni af naar Polen om mee te doen aan de Breslau Rallye. Ook wel dé Dakar van Europa genoemd omdat deze rally de grootste en zwaarste rally van Europa is.

Er werden negen dagetappes en een nachtetappe verreden. Van de tien etappes pakte Van Velsen Rally Sport drie overwinningen waaronder ook de nachtetappe.

Op vrijdag 2 juli werd de laatste beslissende etappe gereden. Door het competitieve deelnemersveld en de enorme hoge snelheden is een navigatiefoutje snel gemaakt. Aad moest hierdoor zijn tweede plek laten schieten.

De Breslau Rallye op een derde plek eindigen met een nieuwe truck en een andere navigator is een topprestatie. De blijdschap is van de gezichten af te lezen van de teamleden van het Van Velsen Rally Sport Team.

Foto's

  • J.Roeland
    GUBBELS
  • J.Roeland
    F. VEREIJKEN &ZN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions