Clicky

 
Transport Online - Moederbedrijf Brits transportbedrijf Eddie Stobart overgenomen door Culine Group

Moederbedrijf Brits transportbedrijf Eddie Stobart overgenomen door Culine Group

Moederbedrijf Brits transportbedrijf Eddie Stobart overgenomen door Culine Group
02-07-2021 13:38 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

LONDEN - De Britse Culina Group heeft per 1 juli GreenWhiteStar Acquisitions overgenomen. GreenWhiteStar Acquisitions bestaat uit Eddie Stobart, Eddie Stobart Europe, iForce, The Pallet Network en The Logistics People.

Met een totale omzet van meer dan 2,2 miljard Britse pond, een gecombineerd personeelsbestand van ongeveer 22.000 werknemers, bijna 20 miljoen vierkante meter magazijnruimte en een gezamenlijke vloot van meer dan 5.500 voertuigen, heeft Culina Group haar leidende marktpositie in de FMCG-logistieke sector aanzienlijk versterkt met deze aankoop.

“GreenWhiteStar Acquisitions en Culina Group zijn complementaire bedrijven, twee zeer sterke organisaties met een uitstekende reputatie in de branche en met vergelijkbare culturen. Dit is een uitstekende match die fantastisch zal zijn voor zowel ons personeel als onze klanten, terwijl Culina Group de grootste FMCG-logistieke dienstverlener in het VK wordt”, aldus Thomas van Mourik, CEO van Culina Group.

“Het spreekt voor zich dat we een aantal uitstekende contracten, faciliteiten en mensen binnenhalen. Deze stap breidt ons netwerk aanzienlijk uit en stelt ons in staat te profiteren van synergieën en efficiënties die ons serviceaanbod aan klanten nog verder zullen verbeteren.”

De overname breidt het bestaande netwerk van Culina Group uit tot meer dan honderd strategisch gelegen distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk na de toevoeging van de meer dan veertig faciliteiten die worden beheerd door GreenWhiteStar Acquisitions. Hiermee wordt de Culina Group de grootste particuliere logistieke dienstverlener in het VK.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions