Clicky


Andre Hietland neemt Jonker Carrosserieën over

Andre Hietland neemt Jonker Carrosserieën over
01-07-2021 10:51 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

APELDOORN - In 1986 startte Laurens Jonker zijn eigen carrosseriebedrijf in Zutphen, in het bouwen van veewagens werd het bedrijf groot en in 1999 werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Oude Berghuizerweg te Apeldoorn. Sinds die tijd specialiseerde Jonker zich met name in het samenstellen van gesloten opbouwen voor binnenlandse distributie.

De kracht van Jonker heeft zich de afgelopen jaren met name bewezen in het klant specifiek aanpassen van carrosserieën. Als Scarabee-lid wordt samengewerkt met andere carrosseriebouwers om gezamenlijk in te kopen en het klantenbestand van betere carrosserieën te kunnen voorzien. Het Jonker-team staat met twaalf vakkundige medewerkers klaar om vooral dat laatste iedere dag beter te doen.

Andre Hietland heeft de afgelopen 20 jaar zijn sporen verdiend in de verkoop van zowel lichte als zware bedrijfswagens en werkte in die jaren vaak samen met Jonker Carrosserieën. Sinds 2019 is hij werkzaam bij Jonker, deze zomer nam hij het bedrijf van Laurens Jonker over.

Op de achtergrond zal Laurens Jonker de komende periode nog aan het bedrijf verbonden zijn.

Andre Hietland heeft zich voorgenomen het bedrijf op dezelfde voet voort te zetten; samen mooie carrosserieën voor tevreden klanten bouwen.