Clicky

 
Transport Online - KLM-netwerk in Afrika op dezelfde sterkte als in 2019

KLM-netwerk in Afrika op dezelfde sterkte als in 2019

KLM-netwerk in Afrika op dezelfde sterkte als in 2019
30-06-2021 11:24 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTELVEEN - Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. Het Afrika-netwerk is met 11 bestemmingen op dezelfde sterkte als in 2019. In de winter van 2021 zal Mombassa (Kenia) als nieuwe bestemming worden toegevoegd.

KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie haar netwerk, dus ook dat in Afrika, zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische middelen, blijven doorgaan. Als er verdere versoepelingen in zicht komen, kan KLM door deze strategie eenvoudiger de frequentie en bezetting opschalen.

De reisrestricties naar veel landen in Afrika zijn nog steeds aanzienlijk, waardoor alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Reizigers wordt aangeraden om zich goed te informeren over de geldende regels.

Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van 2019:

 • In de zomer van 2021 heeft KLM 11 bestemmingen in Afrika, net als in de zomer van 2019.
 • Vanaf winter 2021 wordt Mombassa (Kenia) aangeboden als nieuwe bestemming.
 • Vóór de COVID-19-pandemie is besloten Luanda (Angola) en Windhoek (Namibië) uit het bestemmingenschema te halen vanwege verminderde klantvraag; daartegenover staat dat Zanzibar (Tanzania) en Caïro (Egypte) in 2020 zijn toegevoegd.

Flexibiliteit en hoge hygiënestandaard met KLM

KLM is erop voorbereid om passagiers op een volledig verantwoorde manier naar hun bestemming te vliegen. KLM heeft daarom de hoogst mogelijke standaard neergezet in hygiënemaatregelen, zowel voor, tijdens als na de reis. Onlangs nog kreeg KLM de Diamond APEX-status, waarmee KLM nu behoort tot de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety. Daarnaast biedt KLM haar klanten maximale flexibiliteit bij het boeken, wijzigen of annuleren van de reis. Vanzelfsprekend houdt KLM zich aan alle reisrestricties en maatregelen vanuit overheden.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  PH-BXU (MSN 33028)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions