Clicky

 
Transport Online - Esmé Valk volgt Heleen Kuijten op als directeur Human Resources Royal Schiphol Group

Esmé Valk volgt Heleen Kuijten op als directeur Human Resources Royal Schiphol Group

Esmé Valk volgt Heleen Kuijten op als directeur Human Resources Royal Schiphol Group
24-06-2021 12:03 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Esmé Valk wordt per 1 september 2021 directeur Human Resources bij Royal Schiphol Group. Zij volgt Heleen Kuijten op die heeft besloten Royal Schiphol Group te verlaten. 

“Ik ben er trots op dat we met de benoeming van Esmé iemand uit eigen gelederen hebben die Heleen gaat opvolgen. Esmé heeft zowel als HR Business Partner en als projectleider tijdens onze reorganisatie Project Reset laten zien dat zij kan verbinden en aan draagvlak kan bouwen in ingewikkelde tijden voor de luchtvaart. Ik begrijp het besluit van Heleen en wil haar ontzettend bedanken voor haar tijd bij Schiphol. Heleen heeft Human Resources bij Schiphol professioneel ontwikkeld en thema’s als transformatie, talentontwikkeling en inclusiviteit nadrukkelijk op de kaart gezet. Ze deed dat altijd op een sprankelend energieke manier", zegt Dick Benschop, President-Directeur en CEO van Royal Schiphol Group.

"Voor mij voelt het als een spannende maar ook logische stap. Heleen heeft mij de afgelopen jaren de ruimte gegeven mij verder te ontwikkelen en dat ik haar nu kan opvolgen vind ik heel bijzonder. Ik zie er naar uit om samen met het team Human Resources aan de slag te gaan, op het moment dat de luchtvaart en economie weer aan lijken te trekken. Dat biedt weer allerlei kansen én uitdagingen op het gebeid van Human Resources. Daar ga ik met veel plezier en energie mee aan de slag", aldus Esmé Valk.

"Het waren veertien mooie en bijzondere jaren bij Schiphol, waarbij het woord ‘rollercoaster’ het nog maar deels beschrijft. Ik denk met veel plezier terug aan de contacten met alle Schipholmedewerkers, het werken met de OR en de vakbonden en vooral ook mijn HR-top team. Na de reorganisatie staat Schiphol er goed voor. Afsluiting van Project Reset is ook een mooi en natuurlijk moment voor mij om de periode bij Schiphol af te sluiten. Ik ben blij dat mensen weer kunnen en willen gaan vliegen. Met al die Schipholmedewerkers die dat elke dag mogelijk maken, daar werd ik de afgelopen jaren erg blij van. Dat ga ik zeker missen. Met Esmé is er een opvolger waar ik heel blij mee ben. Ze heeft laten zien dat ze dit kan en ik wens haar alle succes en plezier", aldus Heleen Kuijten.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions