Clicky

 
Transport Online - Wijlhuizen neemt Truck en Trailer Groep Beverwijk over

Wijlhuizen neemt Truck en Trailer Groep Beverwijk over

Wijlhuizen neemt Truck en Trailer Groep Beverwijk over

ARNHEM - De in Arnhem gevestigde groothandel Wijlhuizen breidt met de overname van Truck en Trailer Groep Beverwijk haar stevige positie in de Benelux verder uit. Na enkele jaren van stevige autonome groei wil Wijlhuizen extra versnellen met deze overname in Noordwest Nederland.

De groothandel voegt middels de overname enkele miljoenen extra omzet toe aan haar portfolio. In 2020 wist de Arnhemse groothandel ondanks de Corona perikelen een omzet te realiseren van ruim 50 miljoen euro (Wijlhuizen Group 80 miljoen euro).

Positie in Noord Holland verder verstevigd

“Truck en Trailer Groep Beverwijk is een gevestigde naam in de regio.” zegt Jim Bronkhorst, CEO van Wijlhuizen Group. Vorig jaar zijn wij met TTGB in contact gekomen en al snel zagen wij beiden voordelen in het toevoegen van het bedrijf aan Wijlhuizen. Voor de klanten van TTGB betekent de overname een verdere toename van het serviceniveau en een uitgebreider assortiment, terwijl Wijlhuizen haar positie in Noord Holland verder verstevigt.

“Ik ben er van overtuigd dat onze klanten in goede handen zijn bij de mensen van Wijlhuizen.” zegt Peter Gomes. De ondernemer en eigenaar van Truck en Trailer Groep Beverwijk was specifiek op zoek naar een partij die zijn klanten goed zou kunnen faciliteren. “Met name op het gebied van logistieke service, technische kennis en digitalisering is Wijlhuizen dé speler op de Nederlandse markt. Onze klanten hebben nu direct toegang tot deze dienstverlening.”

Samen verder

De activiteiten van Truck en Trailer Groep Beverwijk zullen per 1 augustus worden voortgezet vanuit de locatie van Wijlhuizen Zaandam. De medewerkers van beiden bedrijven zijn vanaf dat moment bereikbaar via de bekende contactgegevens van Wijlhuizen Zaandam.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,982
Diesel1,625

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions