Clicky


Van Straalen De Vries Transport neemt garagebedrijf in Hoogeveen over

Van Straalen De Vries Transport neemt garagebedrijf in Hoogeveen over
11-06-2021 14:59 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWAAGDIJK - Door de recente uitbreiding van de transportactiviteiten van Van Straalen De Vries Transport (VSDV) in het noordoosten van Nederland is de behoefte ontstaan aan een vestiging voor reparatie en onderhoud van het wagenpark in dezelfde regio. Daarom neemt VSDV per 1 juli aanstaande een garagebedrijf in Hoogeveen over van Terberg Techniek. Dat meldt het bedrijf in een nieuwsbrief aan het personeel.

De garage is uitgerust voor universeel onderhoud en keuringen van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens. daarnaast is de vestiging ook geschikt voor het uitlijnen van chassis en opbouwwerkzaamheden van haakarmsystemen, meldt het bedrijf.

De activiteiten zullen worden voortgezet vanuit de huidige locatie in Hoogeveen onder de naam Totaal Techniek Hoogeveen (TT Hoogeveen). De 15 medewerkers zullen bij TT Hoogeveen in dienst blijven. De bestaande werkzaamheden zullen door hen voortgezet worden en zullen zij daarnaast onderhouds- en opbouwwerkzaamheden van het wagenpark voor VSDV gaan verrichten.