Clicky

 
Transport Online - VIZ Packaging lanceert grootverbruikers platform

VIZ Packaging lanceert grootverbruikers platform

VIZ Packaging lanceert grootverbruikers platform
18-05-2021 08:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

APELDOORN - Verpakkingsgroothandel VIZ Packaging heeft onlangs haar verkoopkanalen uitgebreid met een nieuw online platform: Verpakkingsmaterialen.nl is speciaal bedoeld voor grootverbruikers zoals de industrie, fulfilment en logistieke dienstverleners.

Via de website Verpakkingsmaterialen.nl kunnen bedrijven onder andere wikkelfolies, hoekprofielen, omsnoeringsband en verpakkingstape direct per pallet inkopen. Het grote voordeel voor de professionele inkoper is natuurlijk de bijbehorende gunstige inkoopprijs voor professionele verpakkingsproducten.

Daarnaast zijn de aangeboden artikelen direct uit voorraad leverbaar en dus zeer snel op elke gewenste locatie in Nederland en België beschikbaar.

Verpakkingsmaterialen.nl werkt vanuit Apeldoorn samen met verschillende inkooppartners en fabrikanten. "Samenwerken is in deze tijd van prijsstijgingen en grondstoftekorten nodig om voor onze klanten de beste verpakkingsproducten tegen een acceptabele prijs aan te kunnen bieden", aldus Thijs Bosgoed, directeur van VIZ Packaging.

Het online aanbod is nu nog beperkt tot de meest gangbare en kwalitatief bewezen producten. De komende maanden zullen meer productgroepen aan de shop toegevoegd worden zoals verzendmaterialen en productbescherming. Voor de meeste typen verpakkingsmaterialen is het aanvragen van een sample mogelijk. Daarnaast kan natuurlijk persoonlijk advies worden ingewonnen.

Meer informatie vindt je op de website of bel direct 055-5341439


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden