Clicky

 
Transport Online - Drie medewerkers Keolis mishandeld op Zwols treinstation

Drie medewerkers Keolis mishandeld op Zwols treinstation

Drie medewerkers Keolis mishandeld op Zwols treinstation
14-05-2021 08:55 | Algemeen | auteur ANP

ZWOLLE - Op treinstation Stadshagen in Zwolle zijn donderdagavond drie medewerkers van ov-bedrijf Keolis mishandeld. De politie heeft na een zoektocht in die wijk tien mensen aangehouden, meldt een wijkagent op Twitter. Hij vraagt omstanders die hebben gefilmd zich te melden bij de politie.

De medewerkers constateerden na een controle in de trein dat reizigers zich niet aan de coronamaatregelen hielden, vertelt een woordvoerder van Keolis. De boa's schreven een boete uit en op het volgende station gingen de reizigers de trein uit. "Dat was blijkbaar een groep. Op het station is dat geëscaleerd en keerden ze zich tegen onze boa's."

De politie was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de Keolis-medewerkers lichte verwondingen opliepen. Er is aangifte gedaan en het vervoersbedrijf heeft bewakingsbeelden veiliggesteld. Het incident wordt onderzocht, vertelt de woordvoerder, die zegt "zeer geschrokken en teleurgesteld" te zijn van het incident.

Keolis verzorgt de treinverbinding tussen Zwolle en Kampen. Station Stadshagen in de gelijknamige Vinex-wijk ligt op deze lijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden