Clicky

 
Transport Online - C.H. Robinson neemt Combinex Holding B.V. over

C.H. Robinson neemt Combinex Holding B.V. over

C.H. Robinson neemt Combinex Holding B.V. over
12-05-2021 14:17 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

OUD-BEIJERLAND - Logistiek dienstverlener C.H. Robinson heeft aangekondigd zijn activiteiten op het gebied van Europees wegtransport uit te breiden door de overname van Combinex Holding B.V. (Combinex) in Oud-Beijerland. Combinex is een van de snelst groeiende expediteurs in de Benelux en gespecialiseerd in transportdiensten voor droge, verse en diepgevroren producten.

“De overname biedt C.H. Robinson geweldige nieuwe mogelijkheden in Europa en zal onze slagkracht met name in West-Europa flink vergroten,” aldus Jeroen Eijsink, President of Europe bij C.H. Robinson. “Dankzij de vloot van Combinex krijgen we extra transportmogelijkheden tot onze beschikking en vergroten we ons bereik op de korte en middellange afstanden. Ik ben dan ook heel blij dat we Combinex-CEO Arie Troost en zijn ervaren team in de C.H. Robinson-familie kunnen verwelkomen.”

Jeroen Eijsink, President of Europe bij C.H. Robinson

“Dit is een hele mooie dag voor Combinex, omdat we met ons sterke dienstenaanbod en ons getalenteerde team een perfecte aanvulling voor C.H. Robinson zijn wat betreft dienstverlening, technologie en de aanwezigheid in Europa”, aldus Arie Troost, oprichter en CEO van Combinex. “Door ons gevarieerde bestand met trouwe klanten, ons betrouwbare netwerk van transporteurs en onze eigen trailers in te zetten op de schaal en met de expertise van C.H. Robinson kunnen we onze klanten beter dan ooit van dienst zijn.”

De Europese wegtransportactiviteiten van C.H. Robinson omvatten alle belangrijke handelsroutes in Europa. De wereldwijd opererende expeditietak is verantwoordelijk voor alle lucht- en zeetransport en douanediensten. De overname van Combinex volgt op twee recente overnames van Europese bedrijven in 2019, te weten Dema Services, een toonaangevende leverancier van wegtransport in Italië, en Space Cargo, een wereldwijde expediteur in Spanje.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden