Clicky


Corner Eye systemen voor het totale wagenpark van Transportbedrijf M. den Hollander

Corner Eye systemen voor het totale wagenpark van Transportbedrijf M. den Hollander

APELDOORN - Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn heeft, volgens eigen zeggen, een prachtig project mogen realiseren voor Transportbedrijf M. den Hollander BV. Het totale wagenpark, bestaande uit twintig trekkers van diverse merken (DAF, Scania en Volvo), werden in twee weken tijd voorzien van een Orlaco Corner Eye systeem.

Het Orlaco Corner Eye systeem voegt de zichtvelden van de trottoir en frontspiegel samen op een 10 inch monitor gemonteerd aan de rechterzijde in de cabine. Het systeem voldoet hiermee ruimschoots aan de voorgeschreven zichtklassen V en VI en zijn altijd zichtbaar voor de chauffeur zoals omschreven staat in de spiegelrichtlijn R46. Hiermee wordt de verkeersveiligheid verhoogd en draagt het systeem bij aan het terugdringen van ongelukken, schades en stilstand.

Met het behalen van het keurmerk Transport & Logistiek en ISO 9001:2015 is eigenaar Maaik den Hollander niet alleen constant bezig met kwaliteitsverbetering maar heeft hij ook oog voor de verkeersveiligheid van zowel zijn chauffeurs als de overige mede weggebruikers. Hij ziet het Corner Eye systeem dan ook als een extra toevoeging op de bestaande spiegels en veiligheidssystemen.