Clicky


Wezenberg Trailers levert Krone Tautliner af aan MTH Logistiek uit Harderwijk

Wezenberg Trailers levert Krone Tautliner af aan MTH Logistiek uit Harderwijk
03-05-2021 13:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HARDERWIJK - Aan MTH Logistiek uit Harderwijk leverde Wezenberg Trailers onlangs een 3-assige Tautliner voorzien van laadklep af. De oplegger is in de werkplaats van Wezenberg aangepast naar de wensen van de klant. Zo is er een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

Tevens is er extra werkverlichting inclusief binnenverlichting gemonteerd.

MTH Logistiek is in 2008 opgericht door de heer en mevrouw van Spijkeren. De eerste opdrachten kwamen binnen dankzij een klant uit Nijkerk. Deze opdrachten werden uitgevoerd met een Volkswagen Transporter. Snel volgende een tweede auto.

Door de jaren heen is er een vaste klantenkring opgebouwd waarvoor dagelijks werkzaamheden uitgevoerd worden. Ook is het wagenpark inmiddels verder uitgebreid naar drie caddy’s, een crafter, een bakwagen en twee trekkers met trailer.

MTH groeit als familiebedrijf steeds verder door. Zoon Danny is sinds 2019 mede-eigenaar geworden. Naast Danny werken ook dochter Samantha en twee zonen Djordy en Djeffrey en vier vaste medewerkers in het bedrijf en pakt iedereen zijn eigen taken op.