Clicky


DSV wederom nummer 1 in fulfilment in de Emerce100

DSV wederom nummer 1 in fulfilment in de Emerce100
29-04-2021 13:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Voor het zevende achtereenvolgende jaar heeft DSV Multi-Channel Fulfilment een top drie notering behaald in de categorie fulfilment warehousing van de Emerce100. Over het jaar 2020 werd DSV wederom als nummer 1 gekozen; een unieke prestatie welke geen van haar branchegenoten tot nu toe geleverd heeft.

In deze editie van de Emerce100 behaalde DSV een welverdiende eerste plaats met 6 sterren waardering vanuit de markt. Peter van der Maas, Executive Vice President DSV Solutions Benelux, is erg trots op het vertrouwen van de klanten en de prestaties van het gehele team: “De tomeloze inzet van het gehele team ten gunste van onze klanten wordt weer bekroond. In het bijzondere jaar 2020 hebben zij het vertrouwen van onze klanten meer dan waargemaakt en laten zien dat ze jaar op jaar een unieke prestatie leveren. Door de markt worden wij nu wederom als nummer 1 gekozen hetgeen wij enorm waarderen.”

Emerce100 is een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van Emerce. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De respondenten waren afkomstig uit het adressenbestand van Emerce en van relevante respondenten uit het StemPunt-panel. In de periode van 11 november tot 29 november 2020 zijn 76.301 mensen per e-mail uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek en 10.840 uitnodigingen zijn verstuurd naar StemPunt-respondenten. In totaal hebben 1.481 respondenten het onderzoek voltooid, een record! De relevante bedrijven zijn allen beoordeeld op de vier criteria: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.