Clicky


Benny Nauta Transport overgenomen door VSDV Container Transport

Benny Nauta Transport overgenomen door VSDV Container Transport
10-04-2021 12:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWAAGDIJK-OOST/BITGUMMOLE - [update 14:41 uur] Na een eerdere uitbreiding van de activiteiten met het transport van afzetcontainers in Friesland door de Van Straalen de Vries Groep uit Zwaagdijk-Oost, is er na goed overleg met Benny Nauta Transport BV uit Bitgummole door partijen besloten dat Benny Nauta Transport vanaf 1 mei deel zal gaan uitmaken van VSDV Container Transport BV.

De medewerkers zullen met het gehele wagenpark hun diensten aan de klanten vanuit laatstgenoemde bedrijf voortzetten.

Benny en Albert Nauta blijven betrokken bij het bedrijf, waarvan laatstgenoemde de coördinatie van het wagenpark vanuit het VSDV kantoor in Bolsward gaat verzorgen.

Hiermee is de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd en in samenwerking met de Van Straalen De Vries Groep kan die verder worden verbeterd, meldt het transportbedrijf zaterdagmiddag.

Volgens de Kamer van Koophandel werken er rond de elf werknemers bij Benny Nauta Transport. Het bedrijf is in 1985 opgericht. Het is vooralsnog niet bekend of de naam Benny Nauta Transport blijft bestaan. VSDV wilde daar zaterdag geen verdere mededelingen over doen.