Transport Online - Reining Transport breidt uit in Zuid-Duitsland

Reining Transport breidt uit in Zuid-Duitsland

Reining Transport breidt uit in Zuid-Duitsland
07-04-2021 16:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BERGHEIM - Logistiek dienstverlener Reining breidt uit en neemt met ingang van 15 april aanstaande haar inmiddels vierde steunpunt in Duitsland in gebruik. Deze nieuwe locatie van Reining bevindt zich in D-86673 Bergheim, onder de rook van Ingolstadt (Beieren).

Vanaf deze nieuwe locatie gaat Reining starten met een tiental voertuigen geschikt voor open en gesloten wissellaadbakken. Reining gaat deze voertuigen inzetten in de distributie van volumineuze goederen voor haar opdrachtgevers in de bouw- en verpakkingssector in Beieren en Baden Württemberg. Alle voertuigen zijn zodanig geconstrueerd dat ze een eigen heftruck kunnen meenemen op zowel de motorwagen, als op de aanhanger. Hierdoor kunnen de chauffeurs de goederen zelfstandig afleveren in binnensteden en op bouwlocaties.

De opening van deze locatie past in de strategie van Reining om transporten uit te voeren op steeds kortere afstand. Reining heeft daartoe haar netwerk in de afgelopen jaren vooral uitgebreid in Duitsland. Het werkgebied van Reining omvat de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Noord Italië.


Reining is gespecialiseerd in volumetransporten. Het wagenpark omvat 350 voertuigen, waarvan 320 in Duitsland zijn geregistreerd. Daarnaast heeft Reining een groot aantal variaties in typen voertuigen, waaronder een tiental LZV’s. Reining mag zich rekenen tot een van de grotere dienstverleners in dit specifieke segment van transport .

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen