Clicky

 
Transport Online - FOX Global opent deuren van tweede distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs

FOX Global opent deuren van tweede distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs

FOX Global opent deuren van tweede distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs
01-04-2021 13:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BERKEL EN RODENRIJS - Dinsdag 30 maart is het nieuwe distributiecentrum DC Oudeland op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs door Aviva Investors en Heembouw opgeleverd aan huurder FOX Global Logistics.

Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van circa 20.250 m2, bestaande uit een magazijn van circa 17.500 m2, een mezzanine van 2.050 m2 en 700 m2 kantoorruimte.

Begin september 2020 is Heembouw gestart met de heiwerkzaamheden en eind maart 2021 was de locatie gereed voor ingebruikname.

Voor logistiek dienstverlener FOX Global Logistics biedt dit distributiecentrum de ruimte om de huidige én toekomstige groei op te vangen.

Directeur Norman de Vos: "We groeien snel. In januari 2020 hebben wij op bedrijventerrein Oudeland onze intrek genomen in ons distributiecentrum en hoofdkantoor “de FOX BOX”, met ruim 20.000m2 magazijn, 3.200m2 mezzanine en 2.200m2 kantoorruimte. In de loop van 2020 werd snel duidelijk dat we meer logistieke ruimte nodig zouden gaan hebben om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. DC Oudeland is ideaal gelegen, direct naast de FOX BOX, met goeie aansluiting op het wegennet en vlakbij de nieuwe A16 Rotterdam. We zijn daarom blij dat we in zo’n korte tijd ons nieuwe distributiecentrum in gebruik kunnen nemen. Met deze nieuwe locatie vertrouwen wij erop onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze ambities verder vorm te kunnen geven."

Zeker met de verwachtte groei van de activiteiten zal FOX Global één van de grotere werkgevers van Lansingerland worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions