Clicky

 
Transport Online - Pas op! Het is 1 april!

Pas op! Het is 1 april!

Pas op! Het is 1 april!
01-04-2021 11:02 | Transport | auteur Redactie

DE WESTEREEN - [update 22:55 uur] Elk jaar rond 1 april is de redactie van Transport Online extra argwanend wanneer er pers- en/of nieuwsberichten binnen komen. Het bericht wordt met een extra kritische blik bekeken. Klopt dit wel? Kan dit wel? Is dit te mooi om waar te wezen? Toch zitten er ook altijd leuke, of erg voor de hand liggende grappen tussen. Deze willen we u toch niet onthouden. Onderstaand bericht zal gedurende de dag nog aangevuld worden.

Levering tot aan de deur...

“Wij zijn er voor het grotere werk!” Vandaag deed EasyToys een berichtje eruit dat ze met nieuwe busjes zelf bij de...

Geplaatst door Beekman Transport Logistics & Warehousing op Donderdag 1 april 2021

Friese verkeerspolitie voortaan met Ferrari onderweg

Omdat het team Verkeer Noord Nederland wat langere afstanden moet afleggen kregen zij extra budget om een nieuw voertuig aan te schaffen. "Dit is 'm geworden!", aldus de agenten. "Dat mochten ze willen", aldus onze redactie!

Rijden met een oude DAF 2500 bij Van Bakel en Zn Transporten

Bij Van Bakel en Zn Transporten uit Oss halen ze vanwege enorme drukte de oude DAF 2500 weer van stal. De oldtimer heeft een nieuwe APK en nu zoekt het bedrijf een vrijwilliger die dagelijks een ritje Oss - Coevorden - Oss wil rijden met deze iconische trekker. Het betreft een rit van 9 uur uit en thuis en het gaat om een volle vracht verpakkingsmateriaal heen en isolatiemateriaal terug.

Vanwege enorme drukte hebben we onze DAF 2500 weer voorzien van een geldige APK en zoeken we een vrijwilliger die...

Geplaatst door Van Bakel en Zn. Transporten BV op Donderdag 1 april 2021

Arian van Bakel laat de redactie weten dat inmiddels al meerdere serieuze gegadigden zich hebben gemeld voor 'de baan'.

'Bekladde' vrachtwagens Nedcargo blijken werk van Banksy

In het weekend van 27 maart zijn op een parkeerplaats in London drie vrachtwagens van Nedcargo beklad. Althans, dat beweert directeur Diederik Antvelink. De vrachtwagens zijn met verf en graffiti voorzien van anti-globalisme en anti-consumptie slogans en tekeningen.

Antvelink: “Ik heb meteen afspraken gemaakt met de wasstraat om de graffiti te verwijderen. Maandag is de eerste trailer al helemaal schoongemaakt. Maar een oplettende medewerker wees mij erop dat dit wel eens het werk van Banksy kon zijn.”

“Ik heb direct een expert van het MODART Lycee ingeschakeld”, vervolgt de Nedcargo-directeur. “De andere twee trailers heb ik voorlopig bij ons op het terrein gezet. Gisteren kwam het verlossende woord vanuit London dat het inderdaad gaat om originele werken van Banksy. Ze zijn onderdeel van zijn anti-globalisme en -consumptie-campagne."

Nedcargo heeft met het Rijksmuseum afgesproken dat de trailers begin mei tentoongesteld worden op het Museumplein in Amsterdam. De ‘protesttrailers’ zullen de hele zomer vrij voor het publiek te bezichtigen zijn. Na de zomer worden de trailers verkocht aan de hoogste bieder. Het geld gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. “Na aftrek van onze kosten natuurlijk”, aldus Antvelink.

Lama's voor de Duitse politie

De politie in Mittel-Franken gaat vanaf 1 april lama's inzetten, met name bij demonstraties. Volgens de politie zijn de lama's rustig, extreem lieve dieren en worden zij ook gebruikt voor therapie doeleinden. De zachte dieren met de bruine knoopoogjes en fluffy vacht hebben een speciaal effect op mensen, wat bijdraagt aan ontspanning en de-escalatie. "We willen deze functie ook gebruiken in demonstraties om onnodige escalaties te vermijden", aldus de politie.

De politie-agenten zijn helemaal in Portland opgeleid om met de lama's te kunnen werken. Wanneer de lama's niet gebruikt worden staan ze op een Lama boederij in Neurenberg.

๐๐š๐ฒ๐ž๐ซ๐ง๐ฌ ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฌ ๐๐จ๐ฅ๐ข๐ณ๐ž๐ข๐ฅ๐š๐ฆ๐š "๐๐š๐ฎ๐ฅ๐š" Nachdem in den USA bereits erfolgreich bei Demonstrationen zur Deeskalation Lamas...

Geplaatst door Polizei Mittelfranken op Donderdag 1 april 2021

Daf lanceert DAF CF Convertible

Altijd al met de wind door de haren willen rijden of slapen onder een sterrenhemel in je eigen cabine? Dat kan nu met de gloednieuwe DAF CF Convertible.


Zelf een leuke grap gezien? Of heb je een leuke 1 april grap uitgehaald? Laat het ons weten! redactie@transport-online.nl 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions