Clicky

 
Transport Online - Honderd nieuwe DAF XF trekkers met Space Cab voor SITRA Group

Honderd nieuwe DAF XF trekkers met Space Cab voor SITRA Group

Honderd nieuwe DAF XF trekkers met Space Cab voor SITRA Group
03-03-2021 13:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

IEPER - SITRA Group onderstreept haar jarenlange partnership met DAF en concessiehouder TH Trucks met opnieuw een belangrijke bestelling van DAF XF Space Cab trekkers. Volgens SITRA Group heeft zij onlangs een order van 100 nieuwe DAF-trucks geplaatst.

Begin volgend jaar viert het familiebedijf Sitra uit Ieper haar 60ste verjaardag. Het succesverhaal van SITRA Group begon op 31 maart 1962 toen Robert Saelens in Geluveld nabij Zonnebeke Saelens Inter Transport oprichtte. Martial en Frank Saelens, de kinderen van Robert, streefden de weg van de diversificatie na. Ze zochten gericht naar nichemarkten en specialiseerden zich in het transport van voedingsmiddelen in verschillende vormen, zowel in Europa als daarbuiten.

Vandaag de dag staat de derde generatie van de familie Saelens aan het roer van de SITRA group, met vestigingen in verschillende Europese landen is het dé specialist in het nationaal en internationaal vervoer van levensmiddelen. Hiervoor zet Sitra een vloot in van circa 750 trekker/oplegger combinaties (koel/vriestrailers, containerchassis, bulkopleggers voor vloeistoffen en droge producten).

Sitra klopte onlangs opnieuw aan bij DAF voor de levering van een serie nieuwe trekkers van het type XF met Space Cab en de ultra zuinige MX-11 motor, welke in de loop van 2021 zullen worden uitgeleverd. Het partnership tussen beiden gaat ook al langzaamaan richting een halve eeuw. De eerste DAF werd namelijk in 1976 besteld en gestaag groeide DAF uit tot de huisleverancier en staat concessiehouder TH Trucks mee in voor een perfecte dienstverlening, waarbij de uptime van de vloot voorop staat. 

Foto's

 • H.Z. Logistics
  H.Z. Logistics
 • Dorrestijn
  Dorrestijn
 • Dorrestijn
  Dorrestijn
 • Van Keulen
  Van Keulen

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,073
Diesel1,733

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats