Clicky

 
Transport Online - Munckhof verzorgt coronaproof vervoer WK shorttrack in Dordrecht

Munckhof verzorgt coronaproof vervoer WK shorttrack in Dordrecht

Munckhof verzorgt coronaproof vervoer WK shorttrack in Dordrecht
03-03-2021 11:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DODRECHT - Van 5 tot en met 7 maart 2021 vindt het WK shorttrack plaats in de Sportboulevard in Dordrecht. Het is voor de schaatsers het belangrijkste evenement van 2021, in aanloop naar de Winterspelen van Beijing 2022. Munckhof verzorgt het volledige vervoer voor deelnemers, begeleiding en officials van het toernooi. De coronaprotocollen vragen om extra zorgvuldigheid, ook in vervoer.

Zorgvuldige vervoersopdracht

Vanaf het moment dat de sporters arriveren op Schiphol, staat Munckhof klaar om alle landenteams en betrokkenen te vervoeren. Naast de airporttransfers, verzorgt Munckhof het dagelijkse vervoer naar trainingen en wedstrijden. In totaal worden er door Munckhof 27 voertuigen, touringcars en taxibussen, ingezet.

“Voor ons een prachtige vervoersopdracht, die door de coronaprotocollen om een andere aanpak vraagt. We mogen bijvoorbeeld geen landen combineren. Op basis van de protocollen van de International Skating Union krijgt ieder land een eigen voertuig. Ieder team zit namelijk in zijn eigen ‘bubbel’. De uitdaging is om desondanks efficiënt te plannen, om de kosten beheersbaar te houden”, aldus Hans Bartels, Manager Munckhof Reizen.

Testprotocol

Het evenement heeft een strikt testprotocol om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voorafgaand aan het toernooi wordt bij alle chauffeurs een PCR-test afgenomen. TIG Sports, de organisator van het toernooi, heeft een eigen testlocatie ingericht waar onder andere de chauffeurs gedurende het toernooi meerdere keren worden getest.

Bartels: “Het testprotocol brengt een extra dimensie met zich mee. Het moet worden meegenomen in onze dagplanning. Uiteraard mag dit geen invloed hebben op de stiptheid van het vervoer. We houden tevens extra chauffeurs stand-by, mocht er onverhoopt toch een coronabesmetting ontstaan”.

Flexibiliteit

“In de aanloop naar dit evenement hebben we regelmatig overleg gehad over de eisen omtrent vervoer in relatie tot de coronaprotocollen. Het is prettig werken als je elkaars belangen begrijpt en op elkaars flexibiliteit kunt rekenen. We leggen het vervoer voor de 29 deelnemende landen graag in de vertrouwde en veilige handen van Munckhof", aldus TIG Sports.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,073
Diesel1,733

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats