Clicky


Motor met zijspan botst frontaal met vrachtwagen

Motor met zijspan botst frontaal met vrachtwagen [+foto]
08-02-2021 11:54 | Ongevallen | auteur Redactie

WERKHOVEN - [update di 14:29 uur] Op maandag 8 februari vond op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een tegemoetkomende vrachtwagen. De motorrijder is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 11.05 uur reed de bestuurder van de motorfiets, een 29-jarige inwoner van Zeist over de Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229) komende uit de richting van Odijk en gaande in de richting van Wijk bij Duurstede. Over dezelfde weg naderde uit de tegemoetkomende richting een vrachtauto, bestuurd door een 58-jarige inwoner van Druten.

De weg was lastig te berijden door de sneeuwval en op enig moment is de motorrijder, mogelijk door de sneeuwvorming, op de andere weghelft terecht gekomen en frontaal tegen de voorzijde van de vrachtwagen gereden.

De Zeistenaar raakte hierdoor ernstig gewond en was niet aanspreekbaar. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Het onderzoek naar de omstandigheden rond het ongeval wordt uitgevoerd door het Tactisch Verkeersteam.