Clicky


Palletcentrale Groep neemt Bode Industriële Verpakkingen over

Palletcentrale Groep neemt Bode Industriële Verpakkingen over
02-02-2021 13:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MOERDIJK - Palletcentrale Groep BV uit Moerdijk heeft Bode Verpakkingen uit Hardinxveld-Giessendam overgenomen.

Bode Verpakkingen is een industriële verpakker met meer dan 30 jaar ervaring. Zij beschikken over een enorm uitgebreid pakket aan dienstverlening. Standaard verpakkingen, verpakken op locatie, verpakkingen op maat, XL-verpakkingen, transportkisten, lashen & stuwen, beurskisten, kratten, transportzadels en transportkisten. Alle producten worden snel en vakkundig verpakt zodat transportschade wordt voorkomen. Alle verpakkingen voldoen aan de internationale kwaliteitseisen.

De activiteiten en werkzaamheden van Bode Verpakkingen zullen worden voortgezet vanaf de huidige locatie in Hardinxveld-Giessendam.

De Palletcentrale Groep is marktleider op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets, productie van nieuwe pallets, EPAL Europallet pooling en het beheer van palletbestanden. Het bedrijf verkoopt ruim 6 miljoen pallets per jaar. Naast de bestaande vestigingen in Rotterdam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Moerdijk, nu ook een vestiging in Hardinxveld-Giessendam. Door de overname komt het personeelsbestand op 165 personen. De totale omzet komt door deze overname op ruim 40 miljoen.

“Door deze overname kunnen wij een nog breder pakket van producten en werkzaamheden aanbieden. Wij willen onze gestage groei blijven voortzetten, dit doen wij door autonome groei en overnames. Daarnaast willen wij ook synergie voordelen blijven bieden aan onze klanten. De overname van Bode Verpakkingen past perfect in deze strategie", aldus een woordvoerder van Palletcentrale Groep.