Clicky

 
Transport Online - Vion koopt Belgisch runderslachthuis Adriaens in Zottegem

Vion koopt Belgisch runderslachthuis Adriaens in Zottegem

Vion koopt Belgisch runderslachthuis Adriaens in Zottegem
05-01-2021 13:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BOXTEL – Vion Food Group wil het Belgische runderslachthuis Adriaens in Zottegem over nemen na een periode van intensieve samenwerking. Vion wil met deze overname inzetten op regionale versterking in West-Europa, naast de vestigingen in Nederland en Duitsland. Bij Adriaens werken 126 medewerkers die overgaan in de nieuwe organisatie, meldt Vion.

Vion is een internationaal voedingsbedrijf in vlees en in plantaardige vleesvervangers. De strategie richt zich met nadruk op de ontwikkeling van regionale ketens die zich onderscheiden en die verbindend zijn voor producenten en consumenten in kwaliteit en prijs.

CEO Ronald Lotgerink: "Onze klanten willen zien wat ze kopen en waar het vandaan komt. Daarom werken we aan regionale ketens die op basis van de vraag van onze klanten worden samengesteld. Met de versterking van de rundvleesactiviteiten in België krijgen we een betere spreiding van onze activiteiten voor onze klanten in West-Europa. Samen met het team van Adriaens hopen we het netwerk met boeren en klanten verder te versterken in deze belangrijke West-Europese regio voor rundvee."

Belgische runderen staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardig vlees, in het bijzonder geldt dit voor het Belgische Witblauw. Vion wil met deze overname een kwalitatieve en transparante rundvleesketen opbouwen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,982
Diesel1,625

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions