Clicky

 
Transport Online - Vanwege lockdown introduceert DPD drie afleverpogingen aan huis

Vanwege lockdown introduceert DPD drie afleverpogingen aan huis

Vanwege lockdown introduceert DPD drie afleverpogingen aan huis
16-12-2020 09:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Als eerste pakketbezorger gaat DPD particuliere pakketten drie keer aanbieden. Door de lockdown en de sluiting van niet-essentiële winkels neemt het aantal bestelde pakketten nog verder toe. Om de kans te vergroten dat pakketten op tijd op de juiste plek worden afgeleverd, introduceert DPD als eerste in Nederland een derde afleverpoging aan huis.

Als een pakketbezorger voor een dichte deur staat en het pakket ook niet bij buren kan worden afgegeven, dan gaat een pakket normaal gesproken direct naar een Pickup parcelshop. Ondanks dat parcelshops de deuren open mogen houden van het kabinet, zien wij dat een deel toch besluit de deuren te sluiten. Hierdoor wordt het onoverzichtelijk voor een ontvanger waar hij/zij het pakket kan ophalen. Om het gemak voor de ontvanger te vergroten gaat DPD een pakket per direct maar liefst drie keer aanbieden.

Thiemo van Spellen, CCO DPD Nederland: “Met deze derde afleverpoging doen wij er alles aan om het pakket bij de ontvanger te kunnen bezorgen en er voor te zorgen dat de ontvanger dus niet de deur uit hoeft. Nederland gaat voor vijf weken in lockdown en dit zal naar verwachting een enorme impact hebben op de aantallen online aankopen. Wij realiseren ons dat het afleveren van (online) bestelde producten een nog belangrijkere maatschappelijke rol vervult. Daardoor zijn wij er volledig op gericht om onze klanten, de verzenders van deze pakketten, maar ook de ontvangers van de pakketten juist in deze periode zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

#zorgvoorjebezorger

DPD realiseert zich dat pakketbezorgers momenteel alle zeilen bijzetten. En dat de keuze om een pakket eventueel drie keer aan te bieden voor hen meer handelingen met zich mee kan brengen. Uiteraard blijft DPD veilig werken stimuleren door pakketbezorgers per uur te betalen en niet per rit of per pakket. Tegelijkertijd waardeert DPD enorm de hartverwarmende initiatieven die nu in Nederland op gang komen om pakketbezorgers te steunen door hen extra aandacht te geven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions