Clicky


Alltrans vdv en Fikse Transport failliet verklaard

Alltrans vdv en Fikse Transport failliet verklaard
09-12-2020 09:59 | Faillissementen | auteur Redactie

DUIVEN/ROTTERDAM - [update 12:27 uur] Op dinsdag 8 december is voor de rechtbank van Zuid-Holland Alltrans vdv BV failliet verklaard. Wat de oorzaak is voor het faillissement is op dit moment niet bekend. Bij het bedrijf werkten volgens de Kamer van Koophandel twee werknemers. 

Alltrans vdv is in 2016 opgericht en volgens de website van het bedrijf zijn ze specialist in het (groupage) vervoer van en naar Griekenland. Het groupagevervoer van en naar Griekenland werd op 15 januari 2020 echter overgenomen door Neele-Vat Logistics.

Het is niet bekend of het Rotterdamse transportbedrijf een doorstart maakt.

Fikse Transport

Eveneens op dinsdag 8 december werd Fikse Transport BV uit Duiven failliet verklaard. Bij dit bedrijf werkten, volgens curator Mr. Looijen, vijf werknemers.

Volgens de curator ligt de oorzaak van het faillissement in meerdere oorzaken te weten de coronacrisis, de diefstal van zes vrachtwagens en een aantal "lijken uit de kast bij de overname in 2019", aldus de curator. Het faillissement is door een voormalig werknemer aangevraagd.

Er wordt donderdag besloten of het bedrijf doorwerkt of de werkzaamheden worden gestaakt, laat de curator desgevraagd weten. eeen doorstart sluit de curator niet uit.

Fikse transport is in 1988 opgericht en is actief in nationaal- en internationaal transport, distributie, charterdiensten en op- en overslag.